Cursus: Strafrechtelijke Actualiteiten (meerderjarig/jeugd) Leeuwarden november 2019

20
nov
2
punten
PO Advocatuur
€ 160,-
excl. btw

Op woensdag 20 november 2019 tussen 16:00 uur en 18:00 uur zal mr. Tjalling van der Goot namens Anker & Anker Strafrechtadvocaten een cursus Straf(proces)recht verzorgen.

Aanvang: 16:00 uur
Einde: 18:00

Locatie:
Dbieb, zaal De Nor
Blokhuisplein 40 8911 LJ Leeuwarden
Tel. 0582347777

Informatie en routebeschrijving: https://www.dbieb.nl/

Deze cursus wordt verzorgd door Tjalling van der Goot. De cursus is een oud initiatief van de Commissie Strafrecht van de Orde van Advocaten in het voormalige arrondissement Leeuwarden. Deze commissie maakte hiervoor gebruik van de diensten van Anker & Anker Opleidingen.

Deelname was voorheen alleen mogelijk voor advocaten in het arrondissement Leeuwarden. Thans zijn alle advocaten van harte welkom. De cursus is laagdrempelig en levert 2 PO-punten op. Jaarlijks is een achttal bijeenkomsten. Zaken waar in de dagelijkse praktijk tegenaan wordt gelopen, kunnen plenair worden besproken. Hoofdmoot vormt de bespreking van recente, voor de dagelijkse praktijk interessante, uitspraken. Bovendien komen andere actuele ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, richtlijnen en/of OM-beleid aan de orde.

  Deze cursus levert 2 PO-punten op. De mensen die geen belangstelling hebben voor het verkrijgen van punten, kunnen eveneens de bijeenkomst bijwonen. Aan hen wordt een vergoeding ad € 15,00, exclusief btw in rekening gebracht.

Meld u aan

Docent: mr. Tjalling van der Goot

Strafrechtadvocaat sinds 1994. 
Vanaf 1999 verbonden aan Anker & Anker Strafrechtadvocaten en lid van de maatschap.

Wat vinden anderen?

Lees alle reviews
  • "Zeer nuttig voor de dagelijkse praktijk als naslagwerk."

    Arnold de Boer

  • "Vakkundig, prettig om naar te luisteren. Ze vullen elkaar goed aan. Kortom ik ben blij dat ik gekomen ben uit Den Haag."

    Henk Baas