Cursus: Strafrechtelijke actualiteiten Assen maart 2018

07
mrt
2
punten
PO Advocatuur
€ 160,-

Op woensdag 7 maart 2018 tussen 15:00 uur en 17:00 uur zal mr. T. van der Goot van het kantoor Anker & Anker Strafrechtadvocaten een cursus Strafrecht verzorgen.

Aanvang: 15:00 uur
Einde: 17:00

Locatie:
Diner-Cafe De Heeren Hofsteenge
Gedempte Singel 1 9401 JM Assen
Tel. 0592-203136

Informatie en routebeschrijving: http://www.deheerenhofsteenge.nl

Deze cursus wordt verzorgd door Tjalling van der Goot. De cursus is een oud initiatief van de Commissie Strafrecht van de Orde van Advocaten in het voormalige arrondissement Leeuwarden. Deze commissie maakte hiervoor gebruik van de diensten van Anker & Anker Opleidingen.

Deelname was voorheen alleen mogelijk voor advocaten in het arrondissement Leeuwarden. Thans zijn alle advocaten van harte welkom. De cursus is laagdrempelig en levert 2 PO-punten op. Jaarlijks is een achttal bijeenkomsten. Zaken waar in de dagelijkse praktijk tegenaan wordt gelopen, kunnen plenair worden besproken. Hoofdmoot vormt de bespreking van recente, voor de dagelijkse praktijk interessante, uitspraken. Bovendien komen andere actuele ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, richtlijnen en/of OM-beleid aan de orde.

  Deze cursus levert 2 PO-punten op. De mensen die geen belangstelling hebben voor het verkrijgen van punten, kunnen eveneens de bijeenkomst bijwonen. Aan hen wordt een vergoeding ad € 15,00, exclusief btw in rekening gebracht.

Meld u aan

Docent: mr. T. van der Goot

Strafrechtadvocaat sinds 1994. 
Vanaf 1999 verbonden aan Anker & Anker Strafrechtadvocaten en lid van de maatschap.

Wat vinden anderen?

Lees alle reviews
  • "Vakkundig, prettig om naar te luisteren. Ze vullen elkaar goed aan. Kortom ik ben blij dat ik gekomen ben uit Den Haag."

    Henk Baas

  • "Zeer nuttig voor de dagelijkse praktijk als naslagwerk."

    Arnold de Boer