Cursus: Online cursus Strafrechtelijke actualiteiten

01
apr
2
punten
PO Advocatuur
€ 200,-
excl. btw

Op woensdag 1 april 2020 tussen 15:00 uur en 17:00 uur zal mr. Tjalling van der Goot namens Anker & Anker Strafrechtadvocaten een cursus Straf(proces)recht verzorgen.

Aanvang: 15:00 uur
Einde: 17:00

Locatie:
ONLINE vanuit Anker & Anker Strafrechtadvocaten
Ossekop, 11 11 8911LE Leeuwarden
Tel. 058-2442500

Deze cursus wordt verzorgd door Tjalling van der Goot en is beschikbaar voor alle advocaten. De cursus is laagdrempelig en sluit aan bij de praktijk van advocaten die in meer of mindere mate beroepshalve met het strafrecht in aanraking komen. Deelname levert 2 PO-punten op. Indien de cursus niet via de livestream wordt gevolgd, kan deze nadien worden terug gekeken in twee blokken van elk een uur. Per uur bedragen de inschrijfkosten € 100,-- (excl. btw).
 

In de cursus wordt ingegaan op zaken waar u als advocaat in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Hoofdmoot vormt de bespreking van recente - voor de dagelijkse praktijk interessante - gerechtelijke uitspraken. Bovendien komen andere actuele ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, richtlijnen en/of OM-beleid aan de orde.

Meld u aan

Docent: mr. Tjalling van der Goot

Strafrechtadvocaat sinds 1994. 
Vanaf 1999 verbonden aan Anker & Anker Strafrechtadvocaten en lid van de maatschap.

Wat vinden anderen?

Lees alle reviews
  • "Vakkundig, prettig om naar te luisteren. Ze vullen elkaar goed aan. Kortom ik ben blij dat ik gekomen ben uit Den Haag."

    Henk Baas

  • "Zeer nuttig voor de dagelijkse praktijk als naslagwerk."

    Arnold de Boer